Welkom op de nieuwe website van de Protestantse Gemeente Burgum

In september 2013 is een team ‘ Werkgroep Website’ aan de slag gegaan met de opdracht om per 1 januari 2014 een actuele, duidelijke en handige website te realiseren. Een website die in de komende periode verder in stapjes zal worden opgebouwd.

De bedoeling is dat u als bezoeker van deze site op een snelle, handige manier de informatie krijgt die u zoekt. U vindt er rubrieken zoals: kerkdiensten, agenda, actueel en evenementen en een aantal handige links.

Binnenkort hopen we dat bij elk blokje wat u aanklikt informatie verschijnt. We zijn wat dit betreft natuurlijk afhankelijk van de aangeleverde informatie. Informatie die kort, duidelijk, actueel en informatief moet zijn.

Naast het landelijke PKN-logo, gaan we een eigen logo gebruiken. Een logo dat ontwikkeld is n.a.v. en aansluit bij de Missie en Visie van onze gemeente.

Nieuw zijn ook gestandaardiseerde mailadressen met het achtervoegsel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. '

Er is gekozen voor een opzet met 3 kolommen en een menustructuur die recht doet aan onze kerkelijke organisatie.

Wil(t) u/jij op de hoogte blijven van de activiteiten van de Protestantse Gemeente Burgum, neem dan regelmatig een kijkje op deze website.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inspirerende lezing door Trees van Montfoort in De Ikker!

Trees van Montfoort hield zondag 3 november een inspirerend verhaal over de relatie tussen theologie, geloof, duurzaamheid en ecologie!

Breicafé Op 'e tried - 6 november

Jaarthema 2019/2020 'Een goed verhaal'!

'Een goed verhaal'

'Tiid foar in bakje'! Elke woensdagmorgen in De Stryp!

OPA nu eens per 4 weken! 16 november en 14 december

Lees meer...