Welkom op de nieuwe website van de Protestantse Gemeente Burgum

In september 2013 is een team ‘ Werkgroep Website’ aan de slag gegaan met de opdracht om per 1 januari 2014 een actuele, duidelijke en handige website te realiseren. Een website die in de komende periode verder in stapjes zal worden opgebouwd.

De bedoeling is dat u als bezoeker van deze site op een snelle, handige manier de informatie krijgt die u zoekt. U vindt er rubrieken zoals: kerkdiensten, agenda, actueel en evenementen en een aantal handige links.

Binnenkort hopen we dat bij elk blokje wat u aanklikt informatie verschijnt. We zijn wat dit betreft natuurlijk afhankelijk van de aangeleverde informatie. Informatie die kort, duidelijk, actueel en informatief moet zijn.

Naast het landelijke PKN-logo, gaan we een eigen logo gebruiken. Een logo dat ontwikkeld is n.a.v. en aansluit bij de Missie en Visie van onze gemeente.

Nieuw zijn ook gestandaardiseerde mailadressen met het achtervoegsel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. '

Er is gekozen voor een opzet met 3 kolommen en een menustructuur die recht doet aan onze kerkelijke organisatie.

Wil(t) u/jij op de hoogte blijven van de activiteiten van de Protestantse Gemeente Burgum, neem dan regelmatig een kijkje op deze website.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacature Predikant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link naar advertentie

Link naar profielschets

Link naar beleidsplan

 

Vrolijke doopdienst in De Ikker op 17 november!

In de doopdienst van 17 november in De Ikker zijn er maar liefst 8 kinderen gedoopt! Alle ouders van harte gefeliciteerd! Het Jeugdcombo speelde en Baukje en Meya zongen. Het was een inspirerende, vrolijke dienst en ds. Henk-Jan de Groot was de voorganger!

 

Jaarthema 2019/2020 'Een goed verhaal'!

'Een goed verhaal' november 2019: 'Opdat we niet vergeten'

Lees meer...

'Tiid foar in bakje'! Elke woensdagmorgen in De Stryp!