Kerkomroep

In 2013 is door het CvK een keuze gemaakt om de uitzendingen van de kerkdiensten te laten verzorgen door sIKN,  Stichting Intermediair Kerkomroep Nederland te Waddinxveen. Alle diensten (en op aanvraag activiteiten) welke gehouden worden in De Ikker en Kruiskerk zijn via www.kerkomroep.nl te beluisteren. Het betreft hier de reguliere diensten en ook de bijzondere diensten zoals rouw- en trouwdiensten, optredens van diverse koren, muziekoptredens, enz., ook op een later moment. 
Er kan op de site een keuze gemaakt worden tussen De Ikker of Kruiskerk.

* Sinds 2017 is er vanuit beide kerkgebouwen naast geluid ook - op beperkte wijze - beelduitzending (zie reglement!).

Klik hier voor het reglement

Het systeem

Bij het beluisteren van de diensten/uitzendingen vanuit De Ikker en Kruiskerk kan worden volstaan met een los kastje, ontvanger.
Deze ontvanger is eenvoudig aan te sluiten  op een Internetverbinding. Op een telefoonlijn is dit af te raden i.v.m. de vele storingen, uitval en slechte geluidskwaliteit.
De gebruikskosten voor dit het systeem zijn € 10,=/mnd;  dit voor een periode van 2 jaar. Hierna stoppen de betalingen en wordt de ontvanger eigendom van de gebruiker.
De extra kosten voor een Internetaansluiting komen voor rekening van de gebruiker. 
Is men in bezit van een computer of tablet dan kan men de uitzendingen ontvangen via Internet, zie bovenstaande links. 
Het gebruik maken van deze mogelijkheid is vanuit de kerkelijke organisatie kosteloos.

Bij interesse, onduidelijkheden of vragen kunt u contact opnemen met Eeuwe Hoekstra, T 0511 46 14 19 en per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .