Het verjaardagsfonds

Alle leden van onze gemeente van 18 jaar en ouder ontvangen omstreeks zijn/haar verjaardag een felicitatiekaart van het verjaardagsfonds. Met deze kaart willen wij u allereerst van harte feliciteren met uw verjaardag, maar ook willen wij u om een gift vragen. De gift kan in het bijgevoegde envelopje worden gedaan. Door ons werk met een gift te steunen, maakt u het mogelijk dat o.a. onze ouderen en zieken een attentie namens de gemeente ontvangen. 

Bij wie en wanneer worden de attenties bezorgd:

Fruitbakjes

Door wijkouderlingen/wijkbezoekers kan een fruitmand bezorgd worden bij zieke gemeenteleden tot 80 jaar, voor zover dit bekend is bij het wijkteam.

Paasattenties

Op Palmzondag of in de week voor Pasen wordt er een bloemetje gebracht bij gemeenteleden van 80 jaar en ouder. Deze worden op Palmzondag in beide kerken uitgedeeld. Voor het bezorgen hiervan vragen wij uw hulp. De zaterdags daarvoor bezorgen we in Berchhiem bossen bloemen op alle afdelingen.

 Tevens mogen de (wijk)ouderlingen/wijkbezoekers een attentie verstrekken bij:

•    thuiskomst van een gemeentelid uit het ziekenhuis

      o.i.d.;

•    25, 40, 45, 50-jarig huwelijksjubilea van gemeenteleden;

•    verjaardagen van gemeenteleden van 75 jaar en ouder

•    eventuele andere bijzondere, niet genoemde situaties.

 Oogsttafel:

De groenten en het fruit van de oogsttafel in beide kerken gaat naar de Voedselbank. Ook krijgen de verschillende afdelingen in Berchhiem een bos bloemen.

 Bloemen in beide kerken:

De bloemen, die zondags voor in beide kerken staan en ter bemoediging aan gemeenteleden worden verstrekt, worden ook vanuit het verjaardagsfonds bekostigd.

Het werk van het verjaardagsfonds wordt mogelijk gemaakt door zo’n 55 vrijwilligers, die rond de verjaardagen van de gemeenteleden de verjaardagskaarten bij de gemeenteleden bezorgen.

Voor de eventueel resterende gelden aan het eind van het jaar wordt in overleg een goede bestemming gezocht. Door middel van uw steun hebben wij al vele giften kunnen overmaken! Wij hebben gedoneerd aan: De Passie, de Vakantiebijbelweek, World Servants, Ladiesnight, de Foarikker, de vrouwenvereniging en nog veel meer. Zonder uw bijdrage was dit niet mogelijk geweest.

U kunt het verjaardagsfonds bereiken via:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of T 0511-464655 (voorzitter, Justus Boersma) 

Mocht u een gift willen overmaken naar het verjaardagsfonds, dan kan dit op rekeningnummer:

NL33 RABO 0362 7806 25

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van het verjaardagsfonds:

 

 

 

Justus Boersma - Dirk Boersma - Henriëtte Schievink - Tine Minnema - Anneke Bloem - Tjitske Poortinga

 

 

%MCEPASTEBIN%